Op gepaste afstand nabij

Het is een bijzondere tijd waarin we nu leven. Het "nieuwe normaal" en "de anderhalve-meter-samenleving" zijn termen geworden die we dagelijks voorbij horen komen. Het stelt ons voor de uitdaging om bewust ruimte te maken voor anderen (buiten) en tegelijkertijd genoeg ruimte te creëren voor jezelf (binnen). Maar ook, hoe ga ik om met de behoefte aan nabijheid wanneer dit niet kan. Ook jij bent vast op eigen wijze uitgedaagd in hoe hier mee om te gaan.  

Mijn uitdagingen gingen over het aanpassen van mijn praktijk: Van live sessies naar sessies via een scherm, maar natuurlijk ook thuis. Hoe houden we het met 3 kids leuk in de combi met werk en school. Ik mocht, net als velen, een nieuwe carrière aangaan als thuis-juf. Hierdoor kreeg individuele begeleiding ineens een hele andere dimensie. En ontdekte ik dat relatietherapie ook goed toe te passen is bij ruziënde broers. Daarnaast mocht ik één van mijn belangrijkste uitnodigingen "kijk eens of je ermee kunt zijn", zelf ook weer wat intensiever in de praktijk brengen, wat tot hele waardevolle lessen en ervaringen heeft geleid.

En nu is het tijd voor de volgende stap. Mijn praktijk mag weer open. Mits er voldoende afstand gehouden kan worden, we niet met meer dan 3 personen tegelijk in een ruimte zijn en iedereen zonder klachten is. Uitdaging, want voldoende afstand houden in mijn praktijk aan huis is eigenlijk niet goed mogelijk. Oplossing: Ik ga praktijk houden in Het Coachhuis in Apeldoorn.

Of je nu behoefte hebt aan het hervatten van een lopend traject of wilt starten met een nieuw. Ik ben er klaar voor en ga graag met je op pad. Juist in deze tijd wordt er veel aangeraakt en kun je een sterkere noodzaak voelen om je angsten aan te kijken, een trauma te verwerken, je belemmerende patronen te doorbreken of je zelfbewustzijn te vergroten.  

Voel jij die behoefte en/of die noodzaak? Neem dan vandaag nog contact op voor een afspraak.