Wanneer je je realiseert dat je het niet meer alleen kunt en hulp van vrienden en/of familie niet meer voldoende is dan is therapie wellicht een logische stap. In therapie ga ik samen met  jou je hulpvraag ontrafelen om te ontdekken welke boodschappen hierachter verscholen liggen. Het doel van de therapie is om jou te ondersteunen in jouw persoonlijke proces met als uitgangspunt dat hoofd, hart, lichaam en ziel weer in balans zijn. Door een verbinding te maken tussen je bewuste en onderbewuste wordt het mogelijk om ervaringen uit het verleden te verwerken en belemmerende patronen los te laten. 

Individuele therapie

Bij individuele therapie maak ik gebruik van verschillende technieken en oefeningen zoals visualisatieoefeningen, ademhalingsoefeningen, familieopstellingen, EMDR en integratieve traumatherapie. Hoe ik dit inzet is afhankelijk van jou. Ieder mens is uniek. Jij bent uniek dus jouw behandeling ook.

Relatietherapie

Vanuit luisteren groeit begrip, vanuit begrip groeit de verbinding en vanuit verbinding groeit de liefde.

Bij relatietherapie bied ik jullie de tools om écht te leren luisteren naar elkaar. In plaats van met mij gaan jullie met elkaar in gesprek. Dit gebeurt volgens een vaste structuur waardoor jullie op een andere manier leren luisteren naar elkaar. Hierdoor leren jullie elkaar werkelijk begrijpen waardoor het mogelijk wordt om te ontdekken wat de verschillen tussen jullie eigenlijk betekenen en welke behoeftes en verlangens er zijn. Op deze wijze gaan jullie zowel jezelf als elkaar beter leren kennen en kun je jezelf en je relatie helen.

Je wordt geboren in een relatie
Groeit op in een relatie
Raakt gewond in een relatie
En heelt in een relatie


In het contact met de ander kom je jezelf tegen. Durf jij jezelf werkelijk te ontmoeten?